Young Engineers Online

Online cursusprogramma

De afgelopen tijd hebben we vaak de vraag gekregen of het mogelijk is om onze dozen te kopen om thuis ook leuke modellen te bouwen. Vanaf nu kan dat!

We hebben leuke dozen samengesteld, vol met lego, technisch lego onderdelen, batterijhouder én power functions motor waarmee je tijdens onze online lessen leuke bouwmodellen kunt bouwen. Uiteraard zullen we elke les een technische toelichting geven over het bouwmodel wat we gaan bouwen.

Je gaat heel veel leren over versnellingen, tandwielen, evenwicht, sterke machines, snelle machines en nog veel meer!!

de materialen blijven van jou!

Hoe werkt het?

Via het online formulier meld je je aan voor de cursus van vijf online lessen. Je ontvangt een bericht van inschrijving en een factuur. Na betaling van het cursusgeld ontvang je de box met LEGO inclusief een LEGO motortje, batterijhouder en de benodigde technische LEGO onderdelen bij je thuis.

Voor de lessen ontvang je een link om deel te nemen via Zoom. Je moet dus wel van te voren zorgen dat je je hebt aangemeld bij Zoom, dit is gratis. Als je hierover vragen hebt dan helpen we je graag. We werken met groepjes van maximaal 10 deelnemers.

De lessen beginnen zoals je van ons gewend bent met het uitleggen van technische principes, hierbij gebruiken we plaatjes en soms een filmpje. Daarna gaan we met het bouwen van het model aan de slag waarvoor je de bouwkaarten te zien krijgt. Als het model af is is het tijd om te testen, te pimpen en uit te breiden.

Opruimen hoeft niet tijdens de les, je hebt alle tijd om thuis verder te spelen met je model. Voor de volgende les moet natuurlijk alles weer beschikbaar zijn in je doos om aan de slag te gaan met een nieuw model.

MATERIALEN bezorging door ons

De materialen worden bezorgd in de regio den Haag, bollenstreek, Rijswijk, Leiden, Oegsgeest, Wassenaar, Voorburg, Voorschoten..

De materialen worden in een compacte box aan u geleverd

Interesse?

Het cursusprogramma Playmachines bestaat uit vier online lessen en de benodigde LEGO® met daarbij een LEGO power functions medium motor en batterijhouder (exclusief 6 AA batterijen)*. De rijk gevulde doos met materialen wordt door jullie van ons aangeschaft en mogen jullie dus ook houden!

Wat: Cursusprogramma Playmachines
Wie: kinderen van 7 t/m 11 jaar (en voor kinderen van 6 jaar die nu in groep 3 zitten)
Waar: In je eigen woonkamer of slaapkamer of hobbykamer of waar je maar wilt!

*Alle Power Functions onderdelen zijn nieuw. De LEGO is nieuw ingekocht of onderdelen zijn gebruikt maar in zeer goede staat.

Nieuwe DATA volgen ZSM. U kunt onderstaand formulier alvast invullen en u krijgt alle informatie per e-mail toegestuurd.

JA, ik heb interesse in online lessen van Young Engineers

  • Voer een nummer in van 7 tot 12.

Zie ook

ZOMERVAKANTIE WORKSHOPS DEN HAAG REIGERSHOF AUGUSTUS 2021

= VOL , mail gerust naar info@youngengineersdenhaag.nl voor een plekje op de wachtlijst!!! Voor wie? Kinderen …