Contact us

Contact Young Engineers Den Haag

Heeft U vragen over onze programma’s, verjaardagen, workshops, lessen op school etc?

Stuur een mail naar info@youngengineersdenhaag.nl u krijgt binnen maximaal 1 werkdag antwoord. Bellen kan ook 06-30227915. We geven ook lessen overdag dus het kan zijn dat we niet altijd opnemen.

KVK
64824578
BTW ID
NL002130553B56
ADRES
Het Laantje 19, 2201 XS Noordwijk.

PRIVACYBELEID


Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden in de Europese Unie. Naar aanleiding hiervan hebben wij ons privacybeleid aangepast. In onze landelijke privacyverklaring staat welke informatie wij over onze klanten verzamelen en waarom wij dat doen.

Wij verzamelen uitsluitend persoonsgegevens die nodig zijn om onze diensten te verlenen. De verzamelde persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt wanneer wij dat nodig vinden voor deze diensten.

Omdat wij de bescherming van  persoonsgegevens uiterst belangrijk vinden, zetten wij ons in voor de bescherming van uw persoonsgegevens en de systemen waarop ze worden bewaard.

Het is mogelijk dat wij persoonsgegevens met vertrouwde derden moeten delen bijvoorbeeld het hoofdkantoor van Young Engineers Nederland. Wij zullen de toegang en de overdracht van persoonsgegevens altijd beperken tot vertrouwde derde.

Wij  zetten ons in voor een transparante verzameling en verwerking van persoonsgegevens. De AVG geeft nog meer mogelijkheden om te controleren hoe wij persoonsgegevens verwerken, met inbegrip van specifieke rechten, zoals het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van je verwerken.

Je kunt ons privacybeleid raadplegen. Deze gaat in op 25 mei 2018. Door op of na die datum onze diensten te gebruiken, aanvaard je deze wijzigingen. Als je vragen hebt over deze wijzigingen, kun je deze stellen via info@youngengineersdenhaag.nl

Meer informatie over het privacybeleid van Young Engineers

Young Engineers Privacy Policy

Young Engineers – Den Haag  

 Tel: 06.3022.7915

Email: joost@youngeng.nl

U kunt ook onderstaand formulier invullen:

Contact Formulier / Contact Form