LEGO activiteit bij jou thuis

Vanwege de huidige omstandigheden zijn helaas vele van onze reguliere activiteiten geannuleerd. Aangezien we regelmatig ouders krijgen met vragen over of we toch nog wat kunnen doen, hebben wij als alternatief bedacht dat er ook een instructeur bij jullie thuis langs kan komen voor een LEGO workshop/ochtend/middag.

Hoe gaat het in zijn werk? Een instructeur komt langs met de LEGO dozen naar jullie huis. Jullie regelen een groepje kinderen van 6 tot 11 jaar. Op een beschikbare tafel met stoelen kunnen wij de kinderen een leuke LEGO workshop/ochtend/middag bezorgen. De kinderen nemen eventueel zelf eten en drinken mee bij een halve LEGO dag. Wat is mogelijk?

LEGO workshop: Een workshop van 1,5 uur, kosten zijn 135 euro per workshop met een maximum van 8 kinderen. Dag en tijd in overleg.

In deze prijs zit gebruik materialen inbegrepen en een klein kadootje!

Het is eventueel ook mogelijk om in plaats van alleen een LEGO activiteit ook programmeren te doen als alternatief of een mix van LEGO en programmeren. Overleg met ons over de mogelijkheden.

We kunnen ons goed voorstellen dat er hierover nog vragen zijn. Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of bij interesse.

info@youngengineersdenhaag.nl / 06-30227915

Zie ook

ZOMERVAKANTIE WORKSHOPS DEN HAAG REIGERSHOF AUGUSTUS 2021

= VOL , mail gerust naar info@youngengineersdenhaag.nl voor een plekje op de wachtlijst!!! Voor wie? Kinderen …