Bricks Challenge, Bibliotheek Noordwijk, start 11 jan.

Start: woensdag 11 Januari. Leeftijd: 6 – 11 jaar. Wanneer: Elke woensdag middag 15:30 uur. Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek.
legokit2kabelwagenv

cof

Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

Vanaf woensdag 11 Januari gaan we 8 lessen lang geweldige, leuke en spannende modellen bouwen! Iedere week een nieuw onderwerp met een nieuw te bouwen model. Als je al hebt meegedaan aan de lessen in najaar 2016 kun je gewoon weer meedoen want we gaan hele nieuwe modellen bouwen!!! We mogen gebruik maken van het geweldige lokaal in de bibliotheek van Noordwijk! Een heerlijke, ruime ruimte waar iedereen zich snel thuisvoelt.

Locatie Startdatum Dag en tijd Kosten
Akkerwinde 1 A
2201MC NOORDWIJK ZH
11 Januari Woensdag 15:30 tot 16:45 € 100,- voor 8 lessen

Zie ook

ZOMERVAKANTIE WORKSHOPS DEN HAAG REIGERSHOF AUGUSTUS 2021

= VOL , mail gerust naar info@youngengineersdenhaag.nl voor een plekje op de wachtlijst!!! Voor wie? Kinderen …