Galileo Technic cursus met Lego® Technic Centrale bibliotheek den Haag

Start: Zaterdag 19 Mei 2018 . Leeftijd: 6 – 11 jaar. Wanneer: 15.45 – 17.00 uur

Ben je klaar voor een nieuwe challenge?!?!?

Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek. In samenwerking met de Bibliotheek gaan we 7 lessen lang iedere zaterdag middag tot en met 30 Juni en we gaan  fantastische, bewegende bouwwerken in elkaar zetten. De lessen zijn op:

  • 19 mei , 26 mei,  2 juni,  9 juni,  16 juni,  23 juni,  30 juni
  • van 15.45 tot 17.00 uur

Deze zaterdag lessen vinden plaats in de  geweldige Culturele ruimte van de centrale bibliotheek aan het Spui. Deze lessen zijn zeer geschikt voor ervaren LEGO bouwers en voor kinderen die al een Bricks Challenge reeks hebben gedaan.

  • Voor: Kinderen van 10 tot 14 jaar (of vanaf 8 jaar als je de Bricks Challenge hebt gedaan)Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

 

Leden van de bibliotheek krijgen 1.50 euro korting per les op het inschrijfgeld.

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Zie ook

ZOMERVAKANTIE WORKSHOPS DEN HAAG REIGERSHOF AUGUSTUS 2021

= VOL , mail gerust naar info@youngengineersdenhaag.nl voor een plekje op de wachtlijst!!! Voor wie? Kinderen …