Bricks Challenge Lessen op de Jutterschool

Start: Donderdag 22 Maart 2018 . Geschikt voor groepen: 3 – 8 . Wanneer: Elke donderdag middag  van 15:00 – 16.15 uur . Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek. We gaan 5 lessen lang iedere donderdag middag tot en met 19 April  fantastische bewegende bouwwerken in elkaar zetten.

Deze lessenreeks is voor de kinderen van de de Jutter maar ook voor andere kinderen uit Noordwijk! De  lessen worden op school gehouden direct na schooltijd. U kunt uw kinderen weer ophalen na de les om 16.15 uur.  Uiteraard bent u ook welkom om eerder te komen om uw kind live in actie te zien tijdens het bouwen!

young-engineers-lego-challenge-150x150Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

 

 

 

 

 

Zie ook

ZOMERVAKANTIE WORKSHOPS DEN HAAG REIGERSHOF AUGUSTUS 2021

= VOL , mail gerust naar info@youngengineersdenhaag.nl voor een plekje op de wachtlijst!!! Voor wie? Kinderen …