Home / Uncategorized / Bricks Challenge lessen Nutsbasisschool Voorschoten

Bricks Challenge lessen Nutsbasisschool Voorschoten

Start: Dinsdag 29 Oktober  2019 . Geschikt voor groepen: 4– 8 . Wanneer: Elke donderdag middag  van 15:15 – 16.30 uur óf van 16.45 tot 18.00 uur. . Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek. We gaan 6 lessen lang iedere Dinsdagmiddag tot en met 3 December  fantastische bewegende bouwwerken in elkaar zetten.

 De  lessen worden op de Nutsbasischool gehouden direct na schooltijd.  Uiteraard bent u ook welkom om eerder te komen kijken om uw kind live in actie te zien tijdens het bouwen!Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Hoe werkt een wasmachine?’, ‘Hoe komt het dat een hijskraan zo veel kracht nodig heeft? Hoe werk een zelfrijdende auto? Hoe bouw je een rondslingerende motorfiets? En nog veel meer!!!

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

Ook geschikt wanneer uw kind eerder heeft  meegedaan aan onze Bricks Challenge lessen! We zorgen voor genoeg uitdaging en nieuwe bouwmodellen.

 

Bricks Challenge Nutsbasisschool Voorschoten Oktober2019

  • Voer een getal tussen 6 en 12 in.
  • Prijs: 84,00 € Aantal:
    6 wekelijkse lessen op dinsdag van waarin telkens een wetenschappelijk onderwerp wordt behandeld en een bijbehorend LEGO model gebouwd gaat worden. 6*1
  • 0,00 €
    inclusief gebruik materialen,batterijen, motoren en 1 instructeur.

Zie ook

Zomerkamp Augustus Den Haag

Wat een leuk einde van je vakantie én een mooi begin van je nieuwe schooljaar! …