Bricks Challenge Fortgensschool

Nieuwe Lessenreeks Bricks Challenge

Met veel plezier kondigen we aan dat we dit jaar nog een reeks van 6 lessen Bricks Challenge gaan beginnen!

Bij onze bricks challenge lessen maken we gebruik van speciaal ontwikkelde bouwdozen vol met Lego® Technic!

Start: Donderdag 12 November 2020 Geschikt voor Leeftijd: 6*– 12 jaar Wanneer:Donderdag middag van 15.30- 16.45 uur.  Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek. We gaan 6  lessen lang iedere dinsdag middag voor én met leerlingen van de PC Fortgensschool fantastische bewegende bouwwerken in elkaar zetten. Op de volgende data;

Op 12, 19, 26 November en 3, 10 en 17 December gaan we aan de slag! De  lessen worden in een lokaal op school gegeven en zijn speciaal bedoeld voor leerlingen van de PC Fortgensschool.

Mixer met versnelling
young-engineers-lego-challenge-150x150
Onze Dino

Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

Reddingshelicopter met tilplatform

* minimumleeftijd 6 jaar / groep 3

Schrijf je hier in!