Vacature instructeur Den Haag

Lesgeven en Plezier maken?

e² Young Engineers Den Haag is op zoek naar een enthousiaste, slimme en humoristische  instructeur voor de Bricks Challenge lessen die wij geven aan kinderen in de basisschool leeftijd.

Met behulp van gemotoriseerde technisch LEGO hebben we een superleuk lesprogramma in STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Tijdens onze LEGO clubs krijgen kinderen een korte theoretische uitleg. Daarna gaan ze zelf aan de slag om een LEGO model te bouwen. Daarin zien ze de zojuist opgedane kennis terug in de praktijk.

Als instructeur bereid je elke les goed voor aan de hand van ons handboek zodat je het wetenschappelijke principe uit kunt leggen. Tijdens de les help je kinderen met het bouwen en verbeteren van hun modellen, stimuleer je het oplossend nadenken, de creativiteit en het ruimtelijk inzicht van je leerlingen.

Je hoeft niet een super LEGO bouwer of techneut te zijn. Wel is het belangrijk om de kinderen te kunnen uitdagen om iedere les tot een super leervaring te maken Je krijgt van ons een 3 daagse training om je LEGO bouwvaardigheden en je wetenschappelijke en technische kennis up to date te krijgen zodat je de Bricks Challenge lessen vol vertrouwen kunt geven.

Wat verwachten we:

– Je hebt passie voor het uitdagen en begeleiden van kinderen (ervaring met lesgeven is een voordeel.)

– Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

– Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt beschikking over een auto.

– Je woont in de regio Noordwijk/Leiden/Den Haag.

– Je bent minimaal 10-12 uur per week beschikbaar, ochtenden maar  vooral ’s middags, en je wilt werken op verschillende locaties/scholen in de regio.

– Voor les materialen wordt gezorgd.

– Je bent beschikbaar vanaf November/December 2017

Ben je nieuwsgierig geworden naar het e² Young Engineers concept en wat je voor ons kunt betekenen? Kijk op onze website: http://denhaagnoordwest.youngeng.nl of neem contact met ons op.

Soort dienstverband: Deeltijd

Werklocatie:

  • Den Haag, Wassenaar, Noordwijk

Vereiste opleiding:

  • Middelbare school of gelijkwaardig

Vereiste talen:

  • Nederlands
  • Engels

Vereiste licentie of certificering:

  • Rijbewijs B
  • Verklaring Omtrent Gedrag ( wordt aangevraagd bij akkoord over dienstbetrekking)

Interesse of vragen? Mail naar denhaagnw@youngeng.nl of bel met Joost 06-30227915