zomervakantie workshops

Inschrijving LEGO zomerkamp vakantiedagen 2020

De inschrijvingen van onze LEGO zomerkamp vakantiedagen gaan van start gegaan vanaf 8 juni Net als onze andere activiteiten brengen deze zowel kennis als plezier! Je kunt een of meerdere dagen deelnemen!

Vanwege de Corona maatregelen hebben we ervoor gekozen dat kinderen hun eigen lunch meenemen. Wij zorgen wel voor (verpakte) tussendoortjes. Daarnaast vragen we de ouders ook goed op te letten bij het halen en brengen van de kinderen. Maar… belangrijkste is uiteraard is om er leuke, gezellige dagen van te maken!

Protocol vakantie workshops zomer 2020

WAT DOEN WE TIJDENS ONZE ZOMERACTIVITEITEN???

Tijdens onze zomerkamp workshops bouwen we verschillende bewegende, soms gemotoriseerde modellen met lego® technic. Dit doen we aan de hand van door ons ontwikkelde bouwplaten. Maar nog belangrijker is dat de kinderen zelf ook inbreng hebben bij het bouwen! Ze krijgen alle tijd om de modellen die ze hebben gebouwd ook uit te breiden, te verbeteren etc.

Spelenderwijs leren ze enorm veel over hoe tandwielen werken, hoe je een constructie stabiel maakt, hoe je snelle machines maakt, sterke machines etc etc!

Het gaat dus echt om het bouwen, in elkaar zetten, zelf ondekken hoe de modellen die je bouwt in elkaar zitten.

De kinderen krijgen hierbij een eigen bouwdoos met alle benodigde materialen van Lego® en de powerfunctions motor en batterijen.

Deze zomer gaan we ook een aantal leuke nieuwe modellen introduceren. Een te gekke mixer, nieuwe pingpongballenschieters, vreemde voertuigen en nog veel meer!!!

INSCHRIJVINGEN VOOR WORKSHOPS LEIDEN

INSCHRIJVEN ZOMERKAMP DAGEN VOORHOUT

INSCHRIJVINGEN VOOR DEN HAAG REIGERSHOF ZIJN HELAAS NIET MEER MOGELIJK! MAIL NAAR DENHAAGNW@YOUNGENG.NL VOOR EEN PLEK OP DE WACHTLIJST

Als je nog vragen hebt bel of mail gerust of contacteer ons via onderstaand formulier

Contact Formulier zomervakantie!