Home / Zomerkamp 2019

Zomerkamp 2019

Net als de rest van de activiteiten van Young Engineers, brengen ook onze zomerkampen zowel plezier als kennis voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.

Het zomerprogramma

  • Voor wie? Kinderen van 6 tot en met 12jaar
  • Wanneer? Zomervakantie 2019, de eerste week van maandag 22-24 juli en de laatste week 26-28 Augustus
  • Hoe laat? van 9.30 uur tot 16.00 uur, lunch en tussendoortjes inbegrepen
  • Waar? Noordwijk/Voorhout en Den Haag
  • Kosten? €175,- per kind per kamp (losse dagen ook mogelijk)

De Andreasschool te Voorhout is ook vanuit Den Haag prima te bereiken en beschikt over een fantastische speelplaats en veld waar de kinderen tussendoor kunnen rennen, klimmen en spelen.

Wanneer u kiest voor de locatie Reigershof in den Haag; dit worden ook superleuke dagen waarin we gaan bouwen, leren, ontdekken en ook buitenspelen in de de (avonturen)tuin van deze prachtige stadsboerderij.

De 3 dagen zijn opgebouwd uit elke dag minimaal twee LEGO modellen bouwen. Een ’s ochtends en een ’s middags. Natuurlijk gaan we ook spelletjes doen, knutselen, korte filmpjes bekijken die de wetenschappelijke principes die we aansnijden verduidelijken en gaan we ook dagelijks buitenspelen om de intensief gebruikte hersenen van verse zuurstof te voorzien.

Wat je gaat bouwen

De jonge wetenschappers zetten bijvoorbeeld de volgende unieke modellen in elkaar: een weegschaal, ventilator, teken machine, mechanische arm, auto met handmatige versnelling, auto met differentieel, bouwlift, vliegtuig , Da Vinci’s vleugels en meer….

Werken in teamverband

Daarnaast zijn er ook modellen die meerdere LEGO sets combineren om in teamverband mega projecten te bouwen zoals een hoge hijskraan, zeilboot, mega lift etc!!

Nieuwe zomer bouwmodellen

Het zomerkamp programma is speciaal afgestemd op zowel kinderen die nog niet eerder met ons les programma of workshops in aanraking zijn geweest als onze doorgewinterde LEGO Challenge bezoekers van het afgelopen jaar. We bouwen zoveel mogelijk nieuwe zomer modellen dus ook al heb je een heel jaar ons LEGO Challenge programma gevolgd bieden we je voldoende uitdaging om veel te leren en te  ontdekken.

Getrainde instructeurs

Tijdens de workshops ondersteunen onze speciaal opgeleide instructeurs, die tijdens het schooljaar de naschoolse activiteiten onderwijzen, de kinderen bij het bouwen van speciale Young Engineers elektrische LEGO® modellen, waar de kinderen natuurlijk na afloop mee kunnen spelen. De creativiteit van de kinderen was ook vorig jaar trouwens erg indrukwekkend.

De inschrijflink volgt uiterlijk half januari. Bij belangstelling of vragen mail gerust naar; denhaagnw@youngeng.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Nieuwe bouwmodellen 2019

Young Engineers vernieuwt continue haar modellenaanbod. Bij het  ontwikkelen van nieuwe modellen zijn onze uitgangspunten van groot belang; Entertainment en Educatie! De unieke E2 Young Engineers formule. Deze zomer hebben we de papierenvliegtuigschieter, Space shuttle en een echt werkende versnellingsbak ! Leuk, Uniek en leerzaam om aan te bouwen en mee te spelen. Maar er komt nog meer  aan…. een …

Lees meer

Zomerkamp Juli 2019 in Den Haag

Begin je vakantie goed en nuttig en vrolijk door je uit te leven op onze super leuke LEGOmodellen. Kom spelen en bouwen met gemotoriseerde technische LEGO®. Na 3 dagen ben jij een echte Technisch LEGOprof! Meer info over onze zomerkampen via onderstaande banner. Voor wie? Kinderen van 6 tot en met 11 jaar Wanneer? maandag 22 juli tot en met woensdag 24  juli  …

Lees meer

Juli Zomerkamp 2019 Voorhout

Begin je vakantie goed en nuttig en vrolijk door je uit te leven op onze super leuke LEGOmodellen. Kom spelen en bouwen met gemotoriseerde technische LEGO®. Na 3 dagen ben jij een echte Technisch LEGOprof! Meer info over deze en andere zomerkampen in Den Haag via onderstaande banner.   Voor wie? Kinderen van 6 tot en met 11 jaar Wanneer? maandag 22 juli …

Lees meer