Vacature Lego® Trainer

Kom jij ons team versterken?

Young Engineers wil kinderen enthousiast maken voor technologie en wetenschap en ze uitdagen om probleemoplossend en creatief te denken. e² Young Engineers biedt hiervoor een geweldig leuk lesprogramma, vol Educatie en Entertainment.

Vind jij het leuk om met kinderen te werken en ben jij enthousiast om ze op een spelende manier iets bij te brengen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zelfstandig lessen, workshops en feestjes kunnen verzorgen.

e² Young Engineers Den Haag is op zoek naar een enthousiaste, slimme en humoristische instructeur voor de Bricks Challenge lessen die wij geven aan kinderen in de basisschool leeftijd.

Met behulp van gemotoriseerde technisch LEGO hebben we een superleuk lesprogramma in STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Tijdens onze LEGO clubs krijgen kinderen een korte theoretische uitleg. Daarna gaan ze zelf aan de slag om een LEGO model te bouwen. Daarin zien ze de zojuist opgedane kennis terug in de praktijk.

Als instructeur bereid je elke les goed voor aan de hand van ons handboek zodat je het wetenschappelijke principe uit kunt leggen. Tijdens de les help je kinderen met het bouwen en verbeteren van hun modellen, stimuleer je het oplossend nadenken, de creativiteit en het ruimtelijk inzicht van je leerlingen.

Je ziet de educatieve kracht van LEGO® en je bent nieuwsgierig geïnteresseerd in techniek. Je krijgt van ons een 3 daagse training om je LEGO bouwvaardigheden en je wetenschappelijke en technische kennis up to date te krijgen zodat je de Bricks Challenge lessen vol vertrouwen kunt geven.

Onze lessen vinden tijdens- en na schooltijd plaats. De uren zijn dus verdeeld over de hele week. Het liefst zetten we je elke dag een paar uur in. Ook ben je in overleg inzetbaar voor lessen tijdens schooltijd of in het weekend voor workshops of feestjes.

Wat verwachten we:

– Je hebt passie voor het uitdagen en begeleiden van kinderen (ervaring met lesgeven is een voordeel.)

– Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

– Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto.

– Je woont in de Regio Den Haag, Wassenaar, Leiden, Noordwijk.

– Je kunt minaal 8 uur per week, vooral ’s middags, werken op verschillende locaties in de regio.

– Je bent flexibel inzetbaar, eventueel ook in de weekenden.

– Je draagt zorg voor de beschikbaar gestelde materialen.

– Je bent per direct of zeer binnenkort beschikbaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het e² Young Engineers concept en wat je voor ons kunt betekenen? Kijk op onze website: www.youngengineersdenhaag.nl en neem contact met ons op

Soort dienstverband: Deeltijd / Freelance

Werklocatie:

  • Den Haag, Wassenaar, Noordwijk,

Vereiste opleiding:

  • Middelbare school of gelijkwaardig

Vereiste talen:

  • Engels
  • Nederlands

Vereiste licentie of certificering:

  • Rijbewijs B
  • VOG

Soort dienstverband: Deeltijd

Mail je reactie naar denhaagnw@youngeng.nl of bel voor vragen 06-30227915

Zie ook

ZOMERVAKANTIE WORKSHOPS DEN HAAG REIGERSHOF AUGUSTUS 2021

= VOL , mail gerust naar info@youngengineersdenhaag.nl voor een plekje op de wachtlijst!!! Voor wie? Kinderen …