Home / Bricks / Bricks Challenge Schoolvereniging Wolters

Bricks Challenge Schoolvereniging Wolters

Bricks Challenge bij Schoolvereniging Wolters!

Start: Donderdag  12 September 2019  Geschikt voor Leeftijd: 6*– 12 jaar Wanneer: Donderdag middag van 16.30 – 17.45 uur.  Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek. We gaan 6  lessen lang iedere donderdag middag voor én met leerlingen van de Schoolvereniging Wolters fantastische bewegende bouwwerken in elkaar zetten. Op de volgende data;

12, 19, 26 September én 3, 10 , 17 Oktober. De  lessen worden in een lokaal op school gegeven en zijn speciaal bedoeld voor leerlingen van Schoolvereniging Wolters.

young-engineers-lego-challenge-150x150

Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van

een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Hoe werkt een wasmachine?’, ‘Hoe komt het dat een hijskraan zo veel kan tillen?’, ‘Waar haalt een boor zijn snelheid en kracht vandaan?’, dit en nog veel meer komt aan bod in deze serie lessen.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

* minimumleeftijd 6 jaar / groep 3

Bricks Challenge Centrale Schoolvereniging Wolters 1630-1745

  • Voer een getal tussen 6 en 12 in.
    *minimaal 6 jaar/ Groep 3
  • Prijs: 90,00 € Aantal:
    6 wekelijkse lessen met iedere week een ander thema! De lessenreeks gaat door bij een minimum aantal van 10 deelnemers. We beginnen om 16.30 uur en de les is afgelopen om 17.45 uur.
  • 0,00 €

Zie ook

Zomerkamp Juli 2019 in Den Haag

Begin je vakantie goed en nuttig en vrolijk door je uit te leven op onze …