Bricks Challenge Schoolvereniging Wolters

Nieuwe Lessenreeks Bricks Challenge bij Schoolvereniging Wolters!

Naar aanleiding van het grote succes van de vorige lessen gaan we nog 5 extra (nieuwe) lessen aanbieden. We starten op Donderdag 26 Maart en de laatste les is op Donderdag 23 April

Start: Donderdag  26 maart Geschikt voor Leeftijd: 6*– 12 jaar Wanneer: Donderdag middag van 15.00 – 16.15 uur.  Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek. We gaan 6  lessen lang iedere donderdag middag voor én met leerlingen van de Schoolvereniging Wolters fantastische bewegende bouwwerken in elkaar zetten. Op de volgende data;

Op 26 Maart, 2, 9, 16, 23 April. De  lessen worden in een lokaal op school gegeven en zijn speciaal bedoeld voor leerlingen van Schoolvereniging Wolters.

Mixer met versnelling
young-engineers-lego-challenge-150x150
Onze Dino

Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

Reddingshelicopter met tilplatform

* minimumleeftijd 6 jaar / groep 3

De laatste 2 lessen van het semester gaan we ook aan de slag met onze Algoplay Programmeer programma! Hierbij leren de kinderen spelenderwijs de beginselen van programmeren.

Zie ook

ZOMERVAKANTIE WORKSHOPS DEN HAAG REIGERSHOF AUGUSTUS 2021

= VOL , mail gerust naar info@youngengineersdenhaag.nl voor een plekje op de wachtlijst!!! Voor wie? Kinderen …