Home / Uncategorized / Bricks Challenge cursus, Couvéehuis, start 18 jan.

Bricks Challenge cursus, Couvéehuis, start 18 jan.

Start: woensdag 18 Januari. Leeftijd: 6 – 11 jaar. Wanneer: Elke woensdag middag 13.00 uur. Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek.
legokit2kabelwagen

cof

Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

Vanaf woensdag 18 Januari gaan we 9 lessen lang geweldige, leuke en spannende modellen bouwen! Iedere week een nieuw onderwerp met een nieuw te bouwen model. Als je al hebt meegedaan aan de lessen in najaar 2016 kun je gewoon weer meedoen want we gaan hele nieuwe modellen bouwen!!! En uiteraard kun je voordat de les begint weer heerlijk poffertjes eten in het  Couveéhuis voor maar € 0,75!!

Locatie Startdatum Dag en tijd Kosten
Frankenslag 139 18 januari Woensdag 13.00 – 14.15 € 135,- voor 9 lessen

Zie ook

Zomerkamp Augustus Den Haag

Wat een leuk einde van je vakantie én een mooi begin van je nieuwe schooljaar! …