Bricks Challenge Nutsbasisschool M.M. Boldingh

Nieuwe Lessenreeks Bricks Challenge

Met veel plezier kondigen we aan dat we met een naschoolse lessenreeks Bricks Challenge. Bij onze bricks challenge lessen maken we gebruik van speciaal ontwikkelde bouwdozen vol met Lego® Technic!

Start: Donderdag  10 September 2020 Geschikt voor Leeftijd: 6*– 12 jaar Wanneer: Donderdag middag van 16.30- 17.45 uur.  Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek. We gaan 6  lessen lang iedere donderdag middag voor én met leerlingen van de Nutsschool Boldingh fantastische bewegende bouwwerken in elkaar zetten. Op de volgende data;

Op 10, 17, 24 September en 1, 8 en 15 oktober De  lessen worden in een lokaal op school gegeven en zijn speciaal bedoeld voor leerlingen van de Nutsschool.

Mixer met versnelling
young-engineers-lego-challenge-150x150
Onze Dino

Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

Reddingshelicopter met tilplatform

* minimumleeftijd 6 jaar / groep 3

Schrijf je hier in!

Bricks Challenge Nutsbasisschool MM Boldingh1630-1745

  • Voer een getal tussen 6 en 12 in.
    *minimaal 6 jaar/ Groep 3
  • Prijs: 90,00 € Aantal:
    6 superleuke en leerzame lessen met LEGO® technic!
  • eventuele aanmelding deelnemer 2
  • 0,00 €

Zie ook

Online lessons ESH

Dear Parents, Thank you for showing interest in our online lessons for ESH students. We …