Home / Lessen / Bricks Challenge cursus, Prins27 Den Haag, start 20 mei

Bricks Challenge cursus, Prins27 Den Haag, start 20 mei

 

Start: zaterdag 20 Mei 2017 Leeftijd: 6 – 11 jaar. Wanneer: Elke zaterdag ochtend . Maak plezier en raak geïnspireerd door de instructeur en de andere bouwers waarbij je ook nog eens spelenderwijs kennis maakt met wetenschap en techniek.
legokit2kabelwagencof

 

Het hoogtepunt van iedere les is het bouwen van een model dat het onderwerp van de les ondersteund met behulp van LEGO® en Technic LEGO®. Tijdens de les krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg of onder andere versnellingen, centrifugale krachten, Newton’s wetten en nog veel meer.

Vervolgens maakt elke deelnemer tijdens de lessen gebruik van onze unieke Young Engineers kit die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. Op het einde gaan we  natuurlijk verbeteren, uitbouwen en spelen met de modellen waarbij altijd veel creativiteit vrijkomt.

Vanaf zaterdag 20  Mei gaan we 7 lessen lang geweldige, leuke en spannende modellen bouwen! Iedere week een nieuw onderwerp met een nieuw te bouwen model.

Let op: onze lessen zijn geschikt voor jongens én meisjes! En speciaal voor de ouders: Bij Prins27/Koorenhuys kan je prima  koffie drinken én de winkels aan de grote Marktstraat en Spui zijn om de hoek!

Locatie Startdatum Dag en tijd Kosten
Prinsegracht 27
2512 EW  Den Haag
20 Mei 2017 Zaterdag 10.30 – 11.45 € 98,- voor 7 lessen

 

Zie ook

Lessen tijdens schooltijd op 3 scholen in Wassenaar!

Vanaf September zijn we begonnen met lessen overdag op de scholen van Stichting Katholiek Onderwijs …