ZOMERVAKANTIE BOUWWDAGEN NUTSSCHOOL ZORGVLIET AUGUSTUS 2023

We zijn ongelooflijk blij dat we in de zomervakantie gebruik mogen maken van de geweldig locatie Nutsschool Zorgvliet te Den Haag. We maken gebruik van een klaslokaal én we kunnen naar buiten op het geweldige, ruimte schoolplein.

Op deze dagen bouwen we minimaal 3 spectaculaire modellen per dag, ontworpen door Young Engineers. De kinderen gaan aan de slag met LEGO® technic en krijgen ook alle ruimte om onze modellen uit te bouwen, te verbeteren etc.!

Voor ons is het van essentieel belang dat de creativiteit bij onze deelnemers wordt gestimuleerd! We werken met bouwplaten die je “af” kunt maken. Maar deze vormen eigenlijk de basis van wat komen gaat; je verbeelding en fantasie aan het werk zetten om te komen tot geweldige nieuwe bouwwerken, machines, constructies! Daar worden wij en onze deelnemers echt blij van.

We zijn druk bezig met het samenstellen van het programma, maar zeker is dat iedere dag een leuke, afwisselende en leerzame dagen worden!

U krijgt binnen enkele seconden na het verzenden van dit formulier een automatische bevestiging! Krijgt u deze niet dan is de inzending niet gelukt. Wij kunnen deze inzending dan ook niet zien. Bij succesvolle verzending krijgt u dus direct een bevestiging!!

  • u brengt zelf lunch, eventueel tussendoortjes mee
  • wij bieden een tussendoortje, koekje, snoeptomaatjes, komkommer en limonade aan
  • we starten om 09.30 uur en om 15.30 uur is de dag weer afgelopen!
  • U krijgt binnen enkele seconden na het verzenden van onderstaand formulier een automatische bevestiging! Krijgt u deze niet dan is de inzending niet gelukt. Wij kunnen deze inzending dan ook niet zien. Bij succesvolle verzending krijgt u dus direct een bevestiging!!

Wanneer?

  • Maandag, Dinsdag, Woensdag 7,8,9 Augustus
  • Donderdag + Vrijdag 10 + 11 Augustus ( alleen 2 dagen mogelijk)

UPDATE : alle dagen in augustus zijn volgeboekt! Het komt wel voor dat er af en toe afmeldingen zijn ( tot uiterlijk 48 uur van te voren). U kunt, wanneer u dit wilt, wel een mailtje sturen naar info@youngengineersdenhaag.nl wanneer u interesse hebt om op de wachtlijst te komen. We laten u sowieso weten of het alsnog zou gaan lukken om deel te nemen. Dit geldt alleen voor 10-11 augustus.

Voor wie?

Voor alle kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar.

Kosten

65 euro per dag, 120 euro voor twee opeenvolgende dagen of 175 euro voor 3 opeenvolgende dagen.

Zie ook

ZOMERVAKANTIE WORKSHOPS DEN HAAG REIGERSHOF AUGUSTUS 2021

= VOL , mail gerust naar info@youngengineersdenhaag.nl voor een plekje op de wachtlijst!!! Voor wie? Kinderen …