ZOMERVAKANTIE BOUWWDAGEN NUTSSCHOOL ZORGVLIET AUGUSTUS 2022

We zijn ongelooflijk blij dat we in de zomervakantie gebruik mogen maken van de geweldig locatie Nutsschool Zorgvliet te Den Haag. We maken gebruik van een klaslokaal én we kunnen naar buiten op het geweldige, ruimte schoolplein.

Op deze dagen bouwen we minimaal 3 spectaculaire modellen per dag, ontworpen door Young Engineers. De kinderen gaan aan de slag met LEGO® technic en krijgen ook alle ruimte om onze modellen uit te bouwen, te verbeteren etc.!

Voor ons is het van essentieel belang dat de creativiteit bij onze deelnemers wordt gestimuleerd! We werken met bouwplaten die je “af” kunt maken. Maar deze vormen eigenlijk de basis van wat komen gaat; je verbeelding en fantasie aan het werk zetten om te komen tot geweldige nieuwe bouwwerken, machines, constructies! Daar worden wij en onze deelnemers echt blij van.

We zijn druk bezig met het samenstellen van het programma, maar zeker is dat iedere dag een leuke, afwisselende en leerzame dagen worden!

U krijgt binnen enkele seconden na het verzenden van dit formulier een automatische bevestiging! Krijgt u deze niet dan is de inzending niet gelukt. Wij kunnen deze inzending dan ook niet zien. Bij succesvolle verzending krijgt u dus direct een bevestiging!!

 • u brengt zelf lunch, eventueel tussendoortjes mee
 • wij bieden een tussendoortje, koekje, snoeptomaatjes, komkommer en limonade aan
 • er is een breng en haal protocol ( ouders mogen de school niet betreden)
 • iedere dag start is 09.30 ( inloop vanaf 09.15) eind is 15.30 uur
 • U krijgt binnen enkele seconden na het verzenden van onderstaand formulier een automatische bevestiging! Krijgt u deze niet dan is de inzending niet gelukt. Wij kunnen deze inzending dan ook niet zien. Bij succesvolle verzending krijgt u dus direct een bevestiging!!

Zomervakantie bouwdagen Augustus 2022

Op diverse dagen zijn er bouwdagen!
 • Voer een getal tussen 6 en 12 in.
 • Voer een getal tussen 6 en 12 in.
  We gaan bouwen, experimenteren, nieuwe modellen testen, spelen en ook nog lekker naar buiten!
 • 0,00 €
  inclusief gebruik materialen,batterijen, motoren.
  Heeft of hebben de deelnemer(s) al eerder met ons meegedaan tijdens workshops of lessen op school?
 • Wanneer u specifieke vragen of opmerkingen heeft kunt u deze hier kwijt.